Известие

Collapse
No announcement yet.

166 Удар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 166 Удар

Видяхте ли тази новина http://www.petel.bg/Alfa-VLEZE-OTZAD...-SNIMKI-__8140 !!!
    Attached Files
    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Много неприятно. Съчувствам му на колегата. А на Джипката явно нищо и няма.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Еее те т'ва е ужас...няма такова унижение за алфина,
      още малко и немския варел ще се изцвъка отгоре й
      THERE IS NO EASY WAY OUT.SLY IS AWESOME GUY-
      http://www.youtube.com/watch?v=MwPb7...eature=related

Comment

Неприятно,но май нашия колега си е виновен,предполагам...,а дали не е от форума?!
        Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
        Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
        Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

Прекалено голяма разлика във височините на двата автомобила - жалко за Алфата и нейният водач.
          Винаги този, който е отзад е виновен, защото се е движил с несъобразена скорост.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

ЛОшо, лошо, това е точно до нас..
            Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
            Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Така като гледам джипа е на пешеходна пътека,и алфата е спряла във него,днес бях свидетел на подобна ситуация пак на пътека,но пикап със оромен ролбар размаза задницата на рено меган.Вчера пък колега със ГТВ-то си попада във същата ситуация,но като потърпевш,пак на пешеходна пътека.Аз като спирам на такава се оглеждам на 4,някой да не спре във мен или да реши да изпревари и да отнесе пешеходеца който съм пропуснал.
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Здравейте колеги, Алфата е моя. На госпожата Х5-цата закова на място, а алфата не свари, но като по чудо щетите са ми само фар и капак, всичко друго е здраво и най-важното под капака е непокътната. Ще съм благодарен за съдействие да си намеря ляв фар втора употреба

---------- Post added at 09:07 ---------- Previous post was at 08:52 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Прекалено голяма разлика във височините на двата автомобила - жалко за Алфата и нейният водач.
                Винаги този, който е отзад е виновен, защото се е движил с несъобразена скорост.
                Това ме спаси колега височината на алфата, дори крушките на счупения фар са ми здрави и си работи всичко
                Alfa Romeo 166 2.4JTD 200 Бягащи кончета

Comment

Първоначално публикувано от boxsiora Покажи съобщение
                  Здравейте колеги, Алфата е моя. На госпожата Х5-цата закова на място, а алфата не свари, но като по чудо щетите са ми само фар и капак, всичко друго е здраво и най-важното под капака е непокътната. Ще съм благодарен за съдействие да си намеря ляв фар втора употреба

Това ме спаси колега височината на алфата, дори крушките на счупения фар са ми здрави и си работи всичко
                  Добре, че само с това си се разминал и най-вече,че си жив и здрав.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Добре че наистина си жив и здрав,другото се прави!
                    А чудно ми е еърбеговете не се ли отвориха?
                    Алфа...всичко друго е компромис!
                    http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                    Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                    Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Хаха приличат си на мъжко и женско
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

няма челен удар бронята е непокътната сензорите няма какво да отчетат и няма как да се отворят. И все пак ще се радвам да ме насочите някъде във Варна за капак и независимо къде за фар. Благодаря колеги.

---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 13:46 ----------

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Хаха приличат си на мъжко и женско
                        а така и кое го набива на другото
                        Alfa Romeo 166 2.4JTD 200 Бягащи кончета

Comment

Извинявай...но смени си подписа...не се връзва с темата!
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

а така и кое го набива на другото
                            Късметлия си, че не бях аз отпред...
                            Attached Files

Comment

добре е ,че ти си добре в случая!, а като гледам снимките !!!!а бе отиваму едно спортно окачване на кораба !
                              155 осем хиляди клапана 16 вериги
                              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Working...
                              X